BM Verandabouw

BM Verandabouw is al meer dan 5 jaar actief in het leveren van hoogwaardige aluminium overkappingen. BM Verandabouw is tevens ook een groothandel en leverancier die zijn eigen profielen heeft. De diensten die worden geleverd zijn: woonuitbreidingen, pergola’s, carports, terrasoverkappingen en thermische veranda’s en glazen schuifpanlen.

Alle ontwerpen worden op maat gemaakt. Dankzij onze productlijnen en ruime aanbod aan opties, stijlen en kleuren vind je altijd iets dat bij jou en jouw woning past. Wij werken met drie modellen (standaard, klassiek en strak) en hebben de optie om met een polycarbonaat of plexi dak geleverd te worden. Als groothandel hebben wij ook een ruime voorraad aan terrasoverkappingen. Onze hoofdkantoor is gevestigd in Beverlo. Hier hebben we tevens ook een magazijn en showroom van 3500m2.

ATELIERS

Bij BM Verandabouw wordt van begin tot eind ontworpen en geproduceerd in onze eigen ateliers. In elk van de atelier werken vakmannen die top zijn in hun eigen specifieke stiel: aluminiumbewerkers werken samen aan een duurzaam en hoog kwalitatief product. Op deze manier houden we ook de volledige controle over het eindresultaat.

WORDT DEALER

Om onze terrasoverkappingen in heel Nederland, Belgie en Duitsland te leveren, werken wij met dealers die klanten gemakkelijk van dienst kunnen zijn in verschillende regio’s. Als dealer van ons heeft u vele voordelen met betrekking tot onze terrasoverkappingen.

Meld je aan als dealer

PARTNERS

FAC Belgium - Gijbels Glasindustrie NV

Vraag een gratis offerte aan!